O nama

Poslujemo od 1991. godine.
Zašto da poslujete sa nama?

Zašto inox?

Nerđajući čelik, ili kako ga često žargonski nazivaju rostfraj (nem. Rostfreier Stahl - nerđajući čelik), je čelik legiran u prvom redu hromom i niklom. Nerđajući čelici poseduju niz izuzetnih osobina koje ih razlikuju od ostalih klasa čelika. Koroziono su rezistentni a karakteriše ih i nemagnetičnost.

Najčešće korišćeni nerđajući čelik u svakodnevnom životu je X5CrNi18-10 (DIN oznaka 1.4301, 18/10), koji se i danas koristi za izradu posuđa.

Za alate i sečiva koriste se tvrđi čelici koji pored hroma sadrže vanadijum i molibden i za razliku od austenitnih nerđajućih čelika, magnetični su. Tipične legure tog tipa su: X30Cr13 i X50CrMoV15.

Naša misija

Naša misija.Unapređivanje kvaliteta inoxa.

Konstantno usavršavanje uz primenu najsavremenijih tehnologija pri izradi svih predmeta od Inox-a. Preciznost u izradi koji garantuje kvalitet bez kompromisa.

Why choose Us?

Čime se bavimo?Veleprodaja nerđajućeg čelika.

Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i prodaja nerđajućeg čelika (inox, rostfraj, prohrom).

Preduzeće BEOS doo je osnovao 1991, godine Dr.Sci. Đorđe Segetlija.

Nakon 8 godina uspešnog poslovanja, firmu preuzima sin Zoran Segetlija diplomirani menadžer.

Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i prodaja nerđajućeg čelika(inox, rosfraj, prohrom).

Osim prodaje inoxa, kupili smo mašine za obradu i usluge:

  • WATER JET
  • MAKAZE ZA SEČENJE
  • APTKANT PRESA ZA SAVIJANJE
  • MAŠINA ZA POLIRANJE CEVI

S obzirom da preduzeće posluje već 26 godina u Srbiji, imamo značajnu ulogu u snabdevanju prerađivača nerđajućim čelicima.

Naši kupci se bave metaloprerađivačkom delatnošću za prehrambenu, farmaceutsku i hemijsku industriju, ali i u građevinarstvu za ograde, kapije, liftove, oluke, rešetke i sanitarne elemente.

BEOS INOX sarađuje sa najboljim svetskim proizvođačima nerđajućeg čelika, tako da smo prepoznatljivi po tome da možemo ponuditi najbolji kvalitet rosfraja na domaćem tržištu.

BEOS INOX preduzeće pravi dugoročne planove i planira razvoj tako što će uvek praviti uslugu više svojim kupcima, kako bi oni mogli lakše plasirati svoje proizvode na tržištu.

Preduzeće ima u svom vlasništvu preko 3.000m2 zatvorenog poslovnog prostora, koji se nalazi na 500metara od auto-puta BEOGRAD-NOVI SAD, na glavnom putu prema Novim Banovcima.